28/11/11

Από το Γιώργο στο Χρήστο...και η φυγή προς τα πίσω


'Οπως λέμε από τον 'Αννα στο Καιάφα.
Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό το βίντεο από τη δράση της ''Πλατείας Περιβολάκια''  και λοιπών δυνάμεων πρώτα στη ΔΕΗ και ύστερα στο Δημαρχείο Κορίνθου.Επειδή είμαστε και εμείς εκεί σας διαβεβαιώνουμε πως διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους  στο δημαρχείο.Η πόρτα του δημάρχου - με μικρό- έμεινε κλειστή γιατί στα δύσκολα ο δήμαρχος  ''την κάνει''. Άκόμα θα σκέπτεται τι μπορεί να βγεί να πει στα φιλικά του μικρόφωνα.
Ως παμπόνηρος που είναι μεταθέτει ''αρμοδιότητες'' στα τσικό  για να μιλήσουν με τους δημότες.
Ο αιφνιδισμένος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος   σκαρφίστηκε  να πει πως υπάρχει αρμόδιος αντριδήμαρχος που χειρίζεται το θέμα της διακοπής του ρεύματος αλλά απέφυγε να πει στην αρχή το όνομα.Θέση δεν πήρε.Μετά στριμώχτηκε και αναγκάστηκε να ''δώσει'' τον άλλο αντιδήμαρχο τον κ. Χρήστο από το Χιλιομόδι για να αποφύγει τις επόμενες ερωτήσεις.
Η ''πλατεία'' πήγε στον  αντιδήμαρχο Χρήστο αλλά εκείνος αρνήθηκε ότι είναι αρμόδιος.
''Δεν ξέρω τι σας είπε ο κ. Γιώργος'' απάντησε ''εγώ θα το διαβιβάσω''. Εννούσε βέβαια πως ούτε αυτός είναι αρμόδιος.Που θα το διαβιβάσει δεν γνωρίζουμε.
Τέλος πάντων τα συνθήματα ακούγονται καθαρά ''Αλέκο έβγα έξω'' και λοιπά.


Δύο μέρες μετά, την Παρασκευή,  η ''Πλατεία''   βρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας όπως και την Τετάρτη την επίσημη τοποθέτηση του δημοτικού συμβουλίου.'Οχι πως το δημοτικό συμβούλιο το είχε κατά νου.όχι πως έχει τέτοιες ευαισθησίες. Απλά αναγκάστηκε να ακούσει την τοποθέτηση της κυρίας Δασκαλοπούλου που ζήτησε επειγόντως να τοποποθετηθεί  το δημοτικό συμβούλιο και αυτό τιμά την παράταξή της. Συμφώνησε και η κυρία Τσαρμπού αλλά διάβασε και μια έκθεση από τον Περισσό επί του θέματος και μια λίστα από προτάσεις που μόνο  στην προ-Γκορμπατσόφ εποχή θα ήταν εφικτή στη Σοβιετική 'Ενωση  μόνο.
Ο ιπτάμενος Τόγιας έβαλε  δυό θέματα άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε  για κάτι τραβήγματα που έχει από τότε που ήταν δήμαρχος Σαρωνικού και τις τρελλές ιστορίες του ΙΚΑ και πέταξε τη μπάλα στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Καμπούρη.
Ο κ.Γιώτης  σωστά τοποθετήθηκε αλλά γιατί δεν έθεσε το θέμα ο ίδιος;
Μετά  που πήρε  το λόγο ο κ. Σταυρέλης  έβαλε μπουρλότο και άρχισε  τις κορώνες.
Δεν μπόρεσε να ομολογήσει ότι το χαράτσι είναι και αντισυνταγματικό και παράνομο.
Γιατί ο κ.πρόεδρος είναι σπλάχνο του ΠΑΣΟΚ και όλου του συναφιού. Πως να πάει κόντρα;
Ο κ. Σταυρέλης κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά απόντος του Αλέκου που δεν τόλμησε να εμφανιστεί. Και εκτροχιάστηκε.
Εντύπωση μας κάνει που δεν ζήτησε το λόγο κανένας σύμβουλος της πλειοψηφίας να πει τη γνώμη του.
Μετά άρχισαν τα ωραία ''Περάστε έξω'' , ΄Εδώ δεν είναι Περιβολάκια'' ''Ντροπή σας '' ''Παπάρα'' και πολλά άλλα κουνήματα και φωνές.  Ο πρόεδρος κήρυξε διακοπή ενώ το ρόλο του ειρηνοποιού ανέλαβε  ο κ. Γιώτης.
'Οπως και μόνοι σας διαπιστώνετε το δημοτικό συμβούλιο είναι μόνο ο κ.Πρόεδρος. Κανένας άλλος δεν έχει φωνή. Αποφάσισε μόνος του με το δικό του δημοκρατικό τρόπο.Και πέρασε στα επόμενα θέματα.
Αυτός είναι ο ίδιος άνθωπος που παραιτήθηκε προσωρινά το 2010 γιατί αδικήθηκε η Κόρινθος και δεν συνενώθηκε με το Λουτράκι!!!!!!
Το ξέχασε λίγους μήνες μετά και επανήλθε και υποψήφιος και δριμύτερος και πάλι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.
Και τώρα που αδικούνται οι πολίτες  κάνει το παπί.Ενώ παραιτήθηκε προσωρινά για μια ιδέα!!!!!!!!!!!!!1
Και αφού έχουμε δει αυτό το βίντεο πολλές φορές, βλέπουμε ότι όλοι αυτοί οι κύριοι είναι τροφαντοί τροφαντοί με φουσκωμένα μαγουλάκια από τα τσιμπούσια.Ακόμα και ο γιατρός έχει βάλει κιλά.
Γιατί να σκάσουν;
Εμείς δηλώνουμε πως στηρίζουμε τα παιδιά  της ''Πλατείας'' , πως δεν έχουμε να πληρώσουμε το χαράτσι αλλά προτιμούμε να μας κόψουνε το ρεύμα από το να πάμε στην ξεφτίλα μιας ουράς  του δήμου να κάνουμε αιτήσεις για ελεημοσύνη.
Μεταξύ μας βολευόμαστε με τη δική μας περηφάνεια γιατί έχουμε κάτι που οι ευηπόληπτοι του δημοτικού συμβουλίου δεν έχουν:
Έχουμε φίλους, ρε σεις.Και έχουμε και χωριό να μας δεχτεί και ξύλα για το τζάκι.
Και δεν έχουμε δουλειά μερικοί από εμάς, αλλά στα χέρια σας δεν πέφτουμε ούτε για πλάκα.
Σας καληνυχτίζουμε, σας παρακολουθούμε  και περιμένουμε να γίνετε άνθρωποι.
Μέχρι τότε θα έχουμε πολλές εξελίξεις.

Μάκια


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails