6/6/12

Βρήκαμε το μυστικό της βλάβης!


Βλάβη που εντοπίστηκε σε όλα τα κρανία των υπευθύνων για την ύδρευση και μερικών δημοσιογράφων από τη χώρα της Παπαγαλίας.


Σχετικά με τη βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης της Κορίνθου, που μας άφησε χωρίς νερό για μια μέρα ολόκληρη, χωρίς μαντάτα για το τι θα γίνει -είχαμε και μουσαφίριδες φίλους και γίναμε ρεζίλι-
στείλαμε τα λαγωνικά μας  και μετά από επιτόπια έρευνα και αυτοψία έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Να σημειώσουμε ότι ο δήμαρχος, που ζήτησε και συγνώμη ευτυχώς, δεν ήθελε να αποκαλύψει τη φύση της βλάβης, λες και ήταν κρατικό μυστικό.

Σήμερα λοιπόν σας την αποκαλύπτουμε εμείς.

Το σύστημα έχει υποστεί ανεπανόρθωτη κρανιοαγγειακή κάκωση που δυστυχώς έχει περάσει στον εγκέφαλο των εγκεφάλων του. (δημαρχοπαρατρεχάμενοι, δημαρχο τσανακογλύφτες κλπ)Μη ανατρέψιμη βλάβη.Η εγκεφαλική  αυτή βλάβη κάνει   την επαφή με την πραγματικότητα εντελώς αδύνατη, τη μπάλα να χάνεται.
Αυτή η βλάβη δεν αναγνωρίζει πολίτες, δημότες, ηλικίες, ανάγκες γιατί απλά δεν υπάρχουν.
Η βλαβη απαιτεί αλαλία και αποφυγή έκθεσης και εμφάνισης στην ώρα της κρίσης.
Το χειρότερο δεν σου αφήνει τσίπα για τσίπα.

Φίλοι, η ΄εγκεφαλική βλάβη  του ΄συστήματος είναι μεγάλη.Θα ξανασυμβεί δυστυχώς.
Ο Κήρυκας  εδώ έχει απόλυτο δίκιο.Τα βυζιά και οι κώλοι νάναι καλά.Αυτή είναι η ενημέρωση που μας αξίζει αφού την ανεχόμαστε.Τράτζικ;



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάλωσε ο Διογένης με τον Κορινθίξ. Ο Κορινθίξ θύμωσε και έφτιαξε τον Κήρυκα. Κόβεται το νεράκι και ο Κήρυκας βρίσκει ευκαιρία να τα χώσει στον Διογένη. Tα χώνει και στο Δήμαρχο και εσείς καμαρώνεται. Εύγε.

Related Posts with Thumbnails