24/8/12

Τα μυαλά της κακομοίρας-σουβλάκι Ξένιος Δίας


Η Κορινθιακή κοινωνία, η κακομοίρα, έζησε σήμερα το αυγουστιάτικο αλαλούμ της.

Με σχέδιο Ροζ Πάνθηρα, η κυβέρνηση γλίστρησε στο 6ο ΣΠ 4-5 λεωφορεία φορτωμένα λαθρομετανάστες, ενώ οι κυβερνητικοί βουλευτές είχαν βάλει τις πυτζάμες και είχαν πέσει για ύπνο. Όχι πως τους νοιάζει και ιδιαίτερα τι θα γίνει με το στρατόπεδο, αλλά επειδή μπορεί να γίνουν και εκλογές, πρέπει να γνωρίζουν με ποιους θα παν και ποιους θ’αφήσουν.

Τα συρματοπλέγματα είχαν στηθεί γύρω από τους λόχους από πριν, άρα κάποιοι γνώριζαν και δεν μίλησαν.

Το ήξερε το γατόνι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου που φρόντισε να λάβει τα μέτρα του  για τους εμπόρους κυρίως και να καλέσει σύσκεψη. Ο δήμαρχος κάγχαζε και το πήρε στην πλάκα.

‘Έλα όμως που όλα έγιναν αστραπή και όλοι  οι υπόλοιποι πιάστηκαν στον ύπνο!!

Το τι επακολούθησε είναι γνωστό σε όλους.

Το Επιμελητήριο υποστηρίζει  το δίκιο των εμπόρων της Κορίνθου και τα έσοδά τους από τους λίγους φαντάρους στα γύρω σουβλατζίδικα.

Ο δήμαρχος λέει όχι στη δημιουργία στρατοπέδου γιατί στο μυαλό του είχε άλλα σχέδια που δεν έκατσαν.

Η αριστερά λέει όχι γενικώς στις φυλακές ανθρώπινων ψυχών και εμείς συμφωνούμε αναφανδόν.

Οι κάτοικοι γύρω λένε όχι, και να γίνει το στρατόπεδο συγκέντρωσης αλλού. Στου γείτονα.

Η Χρυσή Αυγή λέει όχι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης  και γενικά και να φύγουν όλοι οι μετανάστες αύριο.

Ο Διογένης κάνει μια γκάφα ολκής και λέει ότι ο δήμαρχος Αλέκος θα κάνει την Κίνηση ΜΑΤ να κόψει το νερό στο στρατόπεδο, πράγμα που έγινε.Για πείσμα έκοψε και την παροχή νερού στο στρατόπεδο; Ωραία μαγκιά!

Η υπόλοιπη Κόρινθος δεν λέει τίποτα γιατί  μέχρι να τα μάθει από τις τοπικές ειδήσεις ήταν η ώρα για τη βραδινή βόλτα. Και άλλωστε δεν είναι η γειτονιά της η ΟΠΙΣΘΕΝ ΦΥΛΑΚΩΝ.

Εμείς νομίζουμε ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία, να βγάλει η Κορινθιακή κοινωνία τα ρατσιστικά σκατά της να τα δούμε και να τα ξέρουμε, να βγουν και τα μαχαίρια μεταξύ των βουλευτών  της κυβέρνησης να ησυχάσουμε και να μετρηθεί η καθαρή αντίσταση των Κορινθίων πολιτών απέναντι σε μια κυβέρνηση που δεν συζητά αλλά γκαγκστερικά επιβάλλει παράνομη κράτηση  σε δημόσια ενεργά κτίρια.

Επαναλαμβάνουμε ότι εμείς λέμε όχι στις φυλακές ανθρώπων εξαθλιωμένων και ότι επιμένουμε στην εφαρμογή των κοινοτικών οδηγιών για το μεταναστευτικό και του συντάγματος της χώρας. Επιμένουμε στο σεβασμό των  ανθρωπίνων δικαιωμάτων και λέμε στον κύριο Αντώνη να ξεσκατώσει αυτό που άρχισε το 1990 με τον Μητσωτό.

Τα  λεφτά είναι πολλά, το λαθρεμπόριο ψυχών γίνεται με το κομμάτι και αδρά και με τη συμμετοχή των υπηρεσιών του κράτους.

Και επειδή ακούστηκαν πολλές σαχλαμάρες το νου σας: Οι πολιτικοί κάνουν πολιτική.

Δεν ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους. Με τον οξύμωρο τίτλο ΞΕΝΙΟΣ ΔΙΑΣ η κυβέρνηση επιχειρεί να ξεκαθαρίσει την κοπριά της αποδυναμώνοντας την επικυριαρχία της Χρυσής Αυγής που αρχίζει και παίρνει κεφάλι.

Ο δρόμος είναι μακρύς για τις ανώριμες κοινωνίες, τις μικροπολιτικές που στηρίζονται  σε μικρομεσαία συμφέροντα αλλά εξυπηρετούν τα μεγάλα.

Το όλοι εδώ,  όλοι μαζί που ακούστηκε κατά κόρο απόψε στο δημοτικό συμβούλιο και στη σύσκεψη του Επιμελητηρίου είναι ένα μεγάλο ψέμα.

Βλέπετε ο φόβος φυλάει τα έρμα και άρχισαν οι ξενόφοβες αρλούμπες για επανάσταση μεταναστών και δράσεις εναντίον της πατρίδας.

Τα μυαλά της κακομοίρας σουβλάκι- Ξένιος Δίας με διπλό τζατζίκι.

Καλά ξεμπερδέματα… εδώ σας θέλουμε πολιτικοί, βουλευτές, ΟΤΑτζήδες αιρετοί

Ποιο πήδημα θα διαλέξετε;

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails