4/7/13

Σημειώσεις από την ελληνική πραγματικότητα


 
                                                     Δεν λησμονούμε Βαγγέλη και Αντώνη 
 
Ο ανασχηματισμός

- Τελικά ο Κουβέλης έκανε και ένα καλό. Μας έκανε τα τρία, δύο. Στην κυβέρνηση!

Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

- Ακόμα και στα απομεινάρια του κουφαριού της χώρας οι … λύκοι μαζεύονται!

- Έχει άραγε και άλλους ψηφοφόρους ο Σαμαράς ή μόνο αυτοί είναι;

Η αδιαθεσία του Σαμαρά

-Τελικά είναι πολύ κουραστικό … να λες συνέχεια τα ίδια και τα ίδια ψέματα!

Η ιστορία του Σαμαρά

- Πήγε στο ΥΠΕΞ και … διέλυσε την Γιουγκοσλαβία. Έφτιαξε την ΠΟΛ.ΑΝ. και την διέλυσε γιατί δεν έβγαιναν τα κουκιά. Πήγε πίσω στην ΝΔ και … οσονούπω την διαλύει (την πήγε στο 20%). Το να διαλύσει και την Ελλάδα … είναι θέμα χρόνου. Αυτό και αν είναι success story!!!

Αντρέα Ζεις

- Αν το 'Αντρέα ζεις Εσύ μας οδηγείς", ακούγεται ακόμα στο Πασοκ και … όντως συμβαίνει, με την πορεία του κινήματος προς το 4% … και γ@μω τις καθοδηγήσεις!

Ο αρχηγός του Πασοκ

- Το παλικαράκι (μη το βλέπετε έτσι, έχει διατροφικό πρόβλημα, αναπνέει αέρα με πολλά λιπαρά) … ονειρεύεται! Είναι, λέει αρχηγός της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης! Ρε τι παθαίνει ο άνθρωπος όταν παίρνει στα χέρια του το απόκομμα του ΓΑΠ!

Ο Καραμανλής και ο ΓΑΠ

- Κάνουν λέει πολύ παρέα τελευταία. Και αν ο Κώστας δεν βαριότανε θα γυρνάγανε μαζί τον κόσμο όλο και θα δίνανε διαλέξεις με θέμα «Πώς να βουλιάξεις σε χρόνο dt μία χώρα και μετά να ρίχνεις την ευθύνη … στους επόμενους(!), χωρίς … να μιλάς» !

Έχουμε πρόβλημα

- Ο Βενιζέλος λέει βάζει πλάτη για να σωθεί ο τόπος! Με τέτοια πλάτη 2 Χ 2 Χ (βάθος) 1 και δεν έχουμε σωθεί ακόμα … έ όντως έχουμε πρόβλημα.

Τα  φυντανάκια του Πασοκ

- Πολύ τα χαιρόμαστε τα καινούργια βουλευτοστελεχάκια του πάλαι ποτέ Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Όχι μόνο δεν έχουν σχέση με το …πριν Πασοκ, όχι μόνο δεν ξέρουν τίποτα για το … πριν (12 – 24 μήνες) Πασοκ, αλλά αν τους ρωτήσεις : ποιος παιδί μου ήταν ο Γ. Γεννηματάς; θα σου πουν : ο άντρας της Φώφης; !!! Που ‘σαι Αντρέα να τους δεις!

Το 3,5 %

- Ρε, πως τα καταφέρνει ο Βαγγέλης και όλοι δουλεύουν για πάρτι του. Τον σώζει ο Σαμαράς δύο φορές. Τώρα ο Αλέξης προτείνει την κατάργηση της εκλογικής βάσης για να μπει και πάλι στη Βουλή ο Βαγγέλης ως … αντιπροσωπευτικό δείγμα!

Είπαμε, έχει πλάτες το παιντί!

Αλέξης και ΣΥΡΙΖΑ : We are a traveling Band

Vertigo παθαίνει ο Αλέξης με τα ύψη. Τη πρώτη φορά πέρυσι τέτοια εποχή που από 4 πήγε στο 27. Μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής ξέχασε τις γωνίες (τις στρογγύλεψε) και τις κόκκινες γραμμές. Μετά κάθε φορά που κάνει ταξιδάκι στον Σόϊμπλε, την Βραζιλία και τις ΗΠΑ ξεχνάει και από μία συνιστώσα ! Σύντροφοι μη τον βάζετε σε αεροπλάνο. Θα ξεχάσει και τον Σύριζα πουθενά και θα ψαχνόσαστε! Έχετε και συνέδριο…

Αυτό κι αν είναι πρόγραμμα

- Το οικονομικό πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση, του Συριζα, θα αα βγει … όταν θα έχουμε βγει από την κρίση και μισό έως εντελώς πεθαμένοι πια … δεν θα έχουμε κουράγιο να … το εφαρμόσουμε !

Ρε, Αλεξάκη, Δραγασάκη, Σταθάκη και λοιποί κόκαλα έχει αυτός ο καφές ;

 

Και δύο – γλυκά - τοπικά.

Κατεβαίνει λέει και πάλι ο Αλέκος στις εκλογές.

- Γιατί ανέβηκε πουθενά(εκτός από το καλάμι του), σαν δήμαρχος, για να (ξανα)κατέβει; 

Και γάμος και γιορτή

- Όπου γάμος και γιορτή η Βασίλω πρώτη, λέει μια λαϊκή ρήση. Τώρα γιατί Βασίλω και όχι ένα άλλο γυναικείο όνομα … αναρωτηθείτε !!!

 

Oι πικρόγλυκοι Εμείς & Πάλι  Εμείς
 
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails